Muslim Demographics

Det var någon som ville att jag skulle kommentera ett klipp som finns på YouTube som heter Muslim Demographics . Jag hade sett klippet tidigare och tyckte att det var ren skitsnack. Här nedan kan ni hitta klippet men ni kan även se ett annat klipp som förmedlar mina åsikter och den heter ”Muslim Demographics: The Truth” som är gjord av Engelska BBCs radioprogram More or Less! I och med att dem säger allt jag ville säga så låter jag dem få tala för mig :)

Det enda jag vill säga är att om man skulle presentera ”Muslim Demographics” på Universitetet speciellt i en kurs i tex demographics så hade man blivit underkänd!

Muslim DemographicsMuslim Demographics:The TruthKommentera gärna :)Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahaha, hade inte sett någon av ovanstående klipp tidigare. Att hitta på/vränga statistik är ju inget nytt, men det här tog nog dumhetspris.Lika intelligent som Bengt-Åke's time-out igår..

2010-05-23 @ 12:01:45
Postat av: Mehdi Moghimian

Ja man kan ju lätt skratta när man ser sådan klipp på Youtube. Det var en viss person som ville att jag skulle kommentera muslim demographics!SD sympatisörer sådan videoklipp, givetis ren propaganda!!Gällande Sverige-Tjeckien så är jag verkligen ledsen jag menar det var bara 15 sekunder och han tar en timeout skumt!

2010-05-23 @ 21:36:51
URL: http://antisd.blogg.se/
Postat av: Svennebanan

Ja, det var väl 'pappan' som bad om det va? Lustigt att han är så tyst, han verkar ju annars ha en åsikt om det mesta, men han kanske insåg nu hur lättlurad han varit.. eller nå't.Härligt att vi slipper Bengt-Åke nu, hans plumpa jäkla försök att skämta bort det igår gjorde ju inte saken ett dugg bättre. Hade han gått ut och bett om ursäkt så hade man kanske, kanske kunnat glömma det till slut, men att låtsas att man hade rätt och försöka skämta bort det... smaklöst!

2010-05-24 @ 07:21:03
Postat av: Thomas

Go BBC!

2010-05-24 @ 08:35:06
Postat av: Linnéa

Håller helt och fullt med ovanstående kommentarer!

2010-05-24 @ 09:09:12
Postat av: Tobleråna Sahliv

Det är minst lika lätt att se att BBC är minst lika mycket propaganda. De säger t.ex. att immigrationen till Kanada gäller ALL immigration, inte bara muslimer. Men de säger inte hur stor del av immigrationen till Kanada som är muslimsk. I Sverige är ca. 70% av immigrationen muslimsk varje år. Det är från muslimska länder de flesta "flyr", så därför kan man anta att det är likadant för t.ex. Kanada.Hade den muslimska invandringen varit så liten till Kanada, så hade de redogjort för procentsiffran. Men nu gjorde de inte det, därför kan man enkelt se att de vill vilseleda. De får det att låta som att muslimer bara utgör en liten del av immigrationen, när de i själva verket utgör huvuddelen i hela Europa.Sen berättar de inte hur de klassar någon som muslim. I Sverige försöker man ljuga ner siffrorna genom att klassa muslimer som de aktivt troende som går till en moské. När de vill ljuga ner antalet muslimer. Medan de samtidigt i andra sammanhang klassar muslimer som en etnicitet, dvs kulturella muslimer.De nämner överhuvudtaget inget om vilka, vilken befolkningsgrupp som stått för fertilitetsökningen, utan pratar om generella siffror, därför kan det alltså mycket väl vara så som orginalvideon påstår, att ökningen beror på muslimsk invandring.Ni korkade människor som skriver och läser här, ni verkar inte förstå att är det några som ljuger om såna här saker, så är det vårt etablissemang och makten. Konsekvent har de ljugit för sina befolkningar om all statistik som visar på vad som händer i Sverige. Och sen tror ni att ni är dom smarta, som köper deras propaganda rakt av.Det är många framstående personer, professorer etc, som är övertygade om att Västvärlden håller på att bli muslimsk inom bara ett par år. Googla t.ex. Bernard Lewis, Daniel Pipes och Mark Steyn.2010-07-31 @ 23:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0