Islam=Nazismen

Enligt aftonbladet så ser Richard Jomshof inga problem med att Dispatch International bland annat jämför islam med nazism. Detta innebär att Islam och SD är mycket närmare varandra än man tidigare trott.

Gud vad skönt att höra nu kanske fler muslimer kan tänka sig att rösta på Sverigedemokraterna. Tackar GUD för deras intelligens :)


Jimmie Åkesson du har mitt fulla stöd

Jag beklagar att du har haft en av dina värsta dagar i ditt liv. Det måste ha kommit som en chock för dig att dina partimedlemmar har rasistiska åsikter. Jag gick igenom samma fas som du går igenom, när jag var ett barn, med alla SDs reklamblad som spred hat och ilska via posten och flygblad på bilar mm.

Jag vet exakt vad du går igenom, du känner dig chockad, mörkrädd över att det finns sådana åsikter inom din närmsta krets. För mig var det så i alla fall, att veta att jag har rasister som är nära mig, så nära mig att de sätter fast flygblad bakom vindrutan, utan att jag ens såg hen eller dem. Men Jimmie för dig måste det vara ännu tuffare! De närmast dig har ju även skev kvinnosyn, där de kallar folk för horor, puttar på unga oskyldiga flickor. Det gick inte jag igenom och jag hoppas att du har kraften att ta dig igenom denna svåra tid som komma skall.

Jag stödjer dig Jimmie Åkesson för jag vet vad du går igenom. Chocken kommer inte lägga sig än, du kommer att inse att det inte bara är de tre fånen i din närmsta krets som är rasister och ser kvinnor som andra klassens invånare. Nej du Jimmie med tiden kommer du att inse att sådana människor finns det gott om, de är fler än man skulle önska att de var.

Jimmie Åkesson, jag är givetvis 100% säker på att du som jag inte stödjer rasism, att du har en bra kvinnosyn, ni har ju ett fåtal kvinnor i ”truppen”. Stackars dessa kvinnor de måste ju vara lika chockade som du att det finns nedvärderande åsikter om kvinnor. Hoppas att du ordnar med krisgrupper för kvinnorna inom SD det behöver de.
 
Jimmie vid tidigare tillfällen har jag hört att ni inte har så många kvinnor som representerar er pga av rädsla. Men nu när Erik Almqvist är borta så kanske ni kan öka antalet kvinnor markant. 
 
Behöver du råd och tips så är det bara att höra av dig eller droppa en kommentar. Puss & kram Mehdi Moghimian

Comeback- Hell Yeah

I går var en av Jimmie Åkessons värsta dagar, eller som han själv uttryckte det "Det här är en av de värsta dagarna i mitt liv, inte bara politisk utan också personligt" inte helt oväntat så var det en av de bättre dagarna i mitt liv inte bara politiskt men också personligt.
 
Jag har länge kämpat emot Sverigedemokraterna, bloggat, vloggat, twittrat, hållit tal, varit med på tv sända debatter you name it. Senaste året har jag dessvärre tappat hoppet. SD bara växte och växte. Senaste mätningen så hade de 11,2%, tredje största parti! Det är klart att man tappar energin, lusten och viljan att kämpa vidare. När skall detta vända tänkte jag?
 
Jag kunde acceptera att det finns en del idioter där ute som röstade på SD men att dessa idioter skulle bli mer och mer och sprida sig 1000 gånger snabbare än Svininfluensan och Herpes tillsammans, hade jag aldrig trott. Men det hände och det fick mig att deppa och ge mina fingrar permission från keyboarden. Stoppa läsa förste delen i GP, sluta surfa mig in på DN.se. Bara ta en time-out kanske till och med GE UPP.
 
Men så kom det som en skänk från ovan, från ingenstans så kom det jag behövde. Jag måste tacka expressen för påfyllningen av mitt bränsle, det kom i rättan tid, jag var på väg att ge upp allt jag och så många andra har kämpat för. Det här var det jag behövde, så länge jag andas skall jag kämpa för att ta bort varenda liten cancercell som har kommit in i Riksdagen sedan 19sep 2010. MIN MÅLMEDVETENHET HAR ALDRIG VARIT STÖRRE ÄN VAD DEN ÄR IDAG!
 
Rasisterna skall ut ur riksdagen. JA DE ÄR RASISTER OCH INGET ANNAT. En vacker dag kommer sanningen fram precis som en "vis" Sverigedemokrat sa en gång i tiden ”Sanningen kommer alltid fram”.

RSS 2.0