Ali Afro berättar för oss varför han kommer att rösta på Esverigedemokraaterna!

Beklagar att det inte är HD kvalité men snart får jag en bättre kamera då kommer kvaliten att gå upp :) Enjoy

 


Kommentarer
Postat av: Pappan

Oj. Nu blev jag besviken. Jag trodde du var en seriös kritiker av SD. Ett demokratiskt parti som SD kan nämligen inte klara sig utan seriösa kritiker. Det är en integer del av den demokratiska processen att ge och ta emot seriös kritik i ett civiliserat samtal.Om du alltså HAR seriös kritik mot SD, var inte blyg, utan leverera den. Ingen vill ha fel. Inte SD heller. Kan du visa hur SD har fel så har du större chans att påverka än om du gör dig lustig. Detta får lätt motsatt effekt.Personligen tror jag att SD är det enda invandrarvänliga alternativet i svenska politik just nu. Eftersom det största hotet mot etablerade invandrare är främlingsfientlighet, och den största källan till främlingsfientlighet inte är SD utan massinvandringspolitiken. Vilket folk som helst skulle tappa lusten efter att ha fått ta emot så många så främmande så snabbt under så lång tid. Det är inte så svårt att förstå egentligen. Varför det skulle vara svårt att respektera har däremot JAG svårt att förstå. Men kanske du kan upplysa mig om det i stället för att tramsa?Pappan

2010-05-19 @ 10:35:50
URL: http://murslev.blogspot.com/
Postat av: SDU

Texta gärna.

2010-05-19 @ 10:36:19
Postat av: ...

Detta var pinsamt!

2010-05-19 @ 10:52:22
Postat av: S

:))))))))))))))))))))))))

LMAOpappan detta var nog meningen att det inte skulle vara seriöst för att visa hur oseriös politik sd driver

2010-05-19 @ 10:59:35
Postat av: Sverigedemokraterna- NEJ TACK

@SDUJag skall göra en sammanfattning! Sverigedemokraterna är rasister!2010-05-19 @ 11:52:49
Postat av: Svennebanan

Hahaha, hur bra som helst!@pappan

Har du ingen humor?

Humor är annars ett vida känt medel för och emot en hel del både i detta avlånga land och över resten av planeten.

2010-05-19 @ 11:53:06
Postat av: Linnéa

@PappanUsch. Jag kräks."..den största källan till främlingsfientlighet inte är SD utan massinvandringspolitiken. Vilket folk som helst skulle tappa lusten efter att ha fått ta emot så många så främmande så snabbt under så lång tid. "

Den största källan till främlingsfientlighet är sådana inskränkta människor som du."..tappa lusten.." Snälla, en gnutta medmänsklighet!!!

2010-05-19 @ 15:35:39
Postat av: Johan

Det här var sista gången jag tittade in på denna skitblogg. Du verkar tydligen helt sakna kunskap om politik i allmänhet, och SD i synnerhet.Im out. Pajas.

2010-05-19 @ 15:36:00
Postat av: Man undrar

Jag är lite frågande till varför du gjorde detta inlägget. Jag tycker att du fram tills nu varit seriös och nu blev jag riktigt besviken på dig.Nä detta försök till humor hör inte hemma på en seriös blogg så snälla gör inte fler såna här inlägg gå tillbaka till att vara det jag hoppas du är, seriös.

2010-05-19 @ 23:03:29
Postat av: Pappan

Men Linnèa -- hur medmänskligt är det att SKAPA främlingsfientlighet genom att tvinga på ett folk tiotusentals främlingar per år, år efter år?? Du och jag kanske klarar detta alldeles utmärkt men svenska folket som sådant klarar det uppenbarligen inte. Och det hade inget annat folk heller gjort.Det finns ca en miljard akut nödställda i världen. Hur skall vi kunna hjälpa dem om vi gör vårt eget land till ett fattigt, mångkulturellt flyktingläger?På vilket sätt är det medmänskligt att minska svenska folkets lust att vara medmänskliga??Pappan

2010-05-20 @ 07:56:22
URL: http://murslev.blogspot.com/
Postat av: Sverigedemokraterna i riksdagen - Ja tack!

Snälla, hitta en sak som visar att sverigedemokraternas politik är rasistisk.

2010-05-20 @ 11:19:56
Postat av: Helena

@pappa vem har gett dig rätten att att vara förespråkare för svenska folket? Jag menar om du klarar av detta så har du ju inget problem.Trött på att SD har fått för sig att deras åsikt är Sveriges åsikt.

2010-05-20 @ 16:59:53
Postat av: Linnéa

@Pappan. Svenska folket är uppenbarligen inte emot invandring, isåfall hade vi röstat emot detta för länge sedan. Det är bara ni, ynka 4%(inte av Sveriges befolkning utan av de röstberättigade). Vi övriga 96% tycker faktiskt det är trevligt med ett mångkulturellt samhälle. Jag uppskattar iallfall en amerikansk actionrulle samt en kebab på fredagkvällen, vill du hellre ha palt och buskis är det också okej. Att vara emot ett mångkulturellt samhälle är att vara emot utveckling. En utveckling i valfrihet och möjligheter.@Sverigedemokraterna i riksdagen -Ja tack! “Där satt i höga positioner mestadels judar och halvjudar som utplånade det Rysska folket, dom rev ner kyrkor plågade kvinnor och barn, skall man sedan tycka synd om judarna, jag bara undrar?”

- Göran Hagberg, då Sverigedemokraternas kommunfullmäktigeledamot i Kristinehamn i ett brev till kulturdepartementet, mars 2002.

Källa: Expo.se, SD-politiker spred antisemitism, av Daniel Olsson och Daniel Poohl. 031106. Se de inscannade breven på Expos hemsida: 1 och 2.“Judar och muslimer dom slaktar djur på omänskliga sätt. Så de lider väldigt mycket. Vi har inte så mycket judar i Växjö, tack och lov, fast vi har gott om muslimer.”

- Samuel Älgemalm, ledamot i Växjö kommunfullmäktige för sverigedemokraterna, om sin motion om halalslaktat kött.

Källa: Växjö kommuns inspelning av kommunfullmäktiges sammanträde den 15 april 2008.

2010-05-20 @ 17:47:11
Postat av: Sverigedemokraterna i riksdagen - Ja tack

I ditt första exempel försr jag inte vad som är rasistiskt?I ditt andra exempel så ser jag inte heller något direkt rasistiskt. Det ända som var onödigt var kanske orden "tack och lov" efter den meningen. Men var detta det som du kunde hitta tror jag att du har det svårt att bevisa dina påstående.

2010-05-20 @ 23:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0