SD i Skolor & Draw a Muhammed Day +Yttrandefrihet
Kommentarer
Postat av: Sindydaher

Grymt Mehdi! =)

2010-05-22 @ 10:19:34
Postat av: Mattias Berntsson

Ecce homo var en utställning där man förlöjligade kristendomen, det blev en mindre skandal efter den utställningen och många kristna tog illa vid sig. Skillnaden är att vi kritiserade vår "egen" religion vid det tillfället och det är en skillnad. Det är alltid tacksamt att provocera en eller grupp som reagerar starkt och det är precis vad det muslimska samfundet gör. Skulle den muslimska värden inte visat någon reaktion mot den här rondellhunden så hade den inte fått någon publicitet och då hade det inte varit något problem."Jag skulle kunna gå in i döden för att försvara din åsikt även om jag inte håller med"

2010-05-22 @ 11:41:34
Postat av: Mehdi Moghimian

@Sindy :) Tack@MattiasI skolan så finns det mobbning hur kommer det sig att man mobbar en viss elev gång på gång? Jo för att han blir ledsen av det! Samma sak gäller här, precis som du säger skulle inte muslimer tagit illa upp så hade vi inte haft den här situationen. Men skulle inte idioter förlöjligat och mobbat muslimer så hade vi inte haft den här situationen heller!Gällande det du skriver att "Jag skulle kunna gå in i döden för att försvara din åsikt även om jag inte håller med" Nu är min åsikt så att jag tycker att det är fel att diskriminer och hetsa olika folkgrupper!!!Min fråga till dig är följande. Tycker du att vi skall ta bort dem här begränsningar som finns när det gäller yttrandefriheten?2010-05-22 @ 11:50:12
URL: http://antisd.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad är värst?

Att bränna, spotta och stampa på den svenska flaggan (vår symbol) som muslimerna gör?

Eller att rita en teckning i paint på en gubbe?

2010-05-23 @ 02:39:48
Postat av: Carl Jakobsson

Yttrandefrihet gäller även sådant som en viss grupp eller viss person anser inte ger något. Så bara för att du inte kan förstå meningen med EDMD - det var/är en manifestation mot extremistiska och förtryckarvänliga islam för att visa dem att deras hot inte kan hindra folk att måla Muhammed - betyder det inte att det inte skyddas av yttrandefriheten eller att det skulle röra sig om "missbruk" av yttrandefriheten. EDMD är inte någon "hetsjakt" på muslimer utan är riktat till de som vill hota eller förtrycka alla som gör avbildningar av Muhammed.Lagen om hets mot folkgrupp är en reglering som kan användas mot vilket tal som helst, den är helt godtycklig och bör tas bort.

2010-05-23 @ 10:50:31
URL: http://ordningochanarki.blogspot.com/
Postat av: SDU

Anledningen till att Sverigedemokraterna besöker invandrartäta skolor är bland annat att Sverigedemokraterna ofta har stort stöd på invandrartäta områden. Och man kan ju fråga sig vad det beror på?

2010-05-23 @ 21:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0