Rasistblogg läggs ned!

Rasistbloggen med anknytning till Sverigedemokraterna läggs ned. Politiskt inkorrekt läggs ned då grundaren har avlidit vilket reducerade redaktionen och därför så har beslutet fattats att lägga ned ski*en :)

Nu är det bara SD som behöver lägga ned sin verksamhet :)


Jorden går under!!!

Nu har han gjort det igen, Harold Camping spår att jorden går under den 21 oktober 2011!!! Då vill jag ta tiden att säga saker som jag inte sagt förut. JAG HAT*R DIG JIMMIE ÅKESSON och din äckliga inavelsvän Björn Söder. Samtidigt vill jag också tacka alla människor som älskar sina medmänniskor, oavsett ras, religion, sexuell läggning och hudfärg. Jag älskar alla som älskar mångfald!!!!

Fast helt seriöst så tror jag att jorden kommer att bestå, jag tror nämligen att Sverigedemokraterna går under långt innan. Men det återstår att se...

För övrigt så anser jag att Sverigedemokraterna och Breivik är samma skit!!!


Nu är fascisterna inbjudna till Sverige –SDU bjuder in La Destra-

Att vi har ett gäng rasister i riksdagen är väl inget som överraskar. Men att sedan dessa skulle bjuda in fascister från Italien till Sverige är kanske inte heller så överraskande. Men det som överraskar är att de fortfarande förnekar att de är rasister :)

SD och La Destra är som som Piff och Puff , de är lika som bär fast den ena är dummare än den andra. Det enda problemet är att jag har ingen aning om vem som är dummare SD eller La Destra. Nej Nej Nej jag tar tillbaka det! Jag gillade ju Piff och Puff som liten, inte skall jag förstöra dessa fina karaktärer och jämföra dem med ett gäng rasister.


Innan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen så kallades de gång på gång för ett främlingsfientligt parti. Men efter intåget så kan man inte längre kalla de för det de är, utan man får ställa fråga är de främlingsfientliga? Så är det i media, SD är inte längre främlingsfientliga för att de är folkvalda.


Jag börjar oroa mig för utvecklingen i Europa och framför allt Sverige, att man ser Sverigedemokraterna som vilket annat parti som helst är skrämmande. De får en respekt de inte skall ha, de får ett stöd de inte skall ha och de får ett utrymme de inte skall ha. Men ändå får de allt. Hitler och Mussolini fick samma utrymme men då visste man inte vad som komma skall. När jag gick i skolan så frågade våran historia lärare varför det är viktigt med att lära sig historia? Svaret var; man skall ta lärdom av historien, så att man inte begår samma misstag i framtiden.


Vad händer i Europa just nu? Extremhögern utvidgas allt mer, dag för dag får dem mer och mer utrymme, vi har hatbrott som sker dagligen i Europa. Väckarklockan borde har varit när den Norska Terroristen samt rasisten och anhängare av både SD och LA Destra gick runt och avrättade oskyldiga människor. MEN NEJ!! SD SYNS och HÖRS LIKA MYCKET!!! Vi kanske måste se ett nytt koncentrationsläger flera Breiviks för att göra något. För inte har vi tagit lärdom av historien?


För övrigt så anser jag att Sverigedemokraterna, La Destra och Breivik är samma skit!

 


Sverigedemokraterna rör om i grytan

Innan valet hörde man många säga att det är bra att SD kommer in i Riksdagen och "rör om i grytan". För många ansåg att det är ingen som har gjort något åt invandrarfrågan på flera år. Så väl den 19sep 2010 kom beskedet; SD tog sig in i Riksdagen med 5,7 procent av rösterna. Då var det dags att "röra om i grytan", nu skulle det bli fart på invandrings-/integrationspolitiken. Var jag än befann mig fanns det alltid en handfull människor som tyckte att det var bra med SD:s intåg i riksdagen. Vare sig de röstade på dem eller inte så var budskapet alltid detsamma "det är bra att de har kommit in för nu kommer de att röra om i grytan!".

Skulle det få fart på invandringsfrågan och integrationsfrågan? Äntligen så kan man "röra om i grytan"! Nu har det gått ett år sedan de kom in och ingen gryta har rörts om, i alla fall inte när det gäller grytan i riksdagen. Den enda gryta som har rörts är den ute i samhället. Den osynliga rasismen har börjat bli mer och mer synlig, folk vågar säga och tycka om saker och ting, saker som ansågs vara rasistiska innan 19sep 2010 var nu helt plötsligt allmänna demokratiska åsikter. Dessa åsikter hade ju trots allt stöd från ett demokratiskt folkvalt parti i riksdagen.

Det som bekymrar mig efter valet är att SD helt plötsligt har blivit rumsrena inom svensk politik. De får respekt som de inte förtjänar. Får det utrymme de inte skall ha och får en massa skattemedel för att driva sitt rasistiska projekt vidare. Varför är då detta möjligt? Jo, för att vi lever i ett demokratiskt samhälle. Vänta lite nu… Var inte Hitlers Nationalsocialistiska parti folkvalda och fick 37,7% av rösterna 1932? Vad hände sju år senare? Fick inte Hamas en majoritet av rösterna i Palestina? Bara för att ett parti genom ett demokratiskt system har kommit in i riksdagen eller ett parlament så betyder det inte att de inte är farliga/extrema och inte heller att de per automatik förtjänar respekt.

Åter till den rörda grytan. För att kunna röra om i en gryta så krävs först och främst redskap. I politiska mått handlar det om lösningar, lösningar till ett eller flera problem ute i samhället. SD är ett parti som har beskyllt invandrarna för många, om inte alla, problemen som vi har ute i samhället. Många gånger hörde man Jimmie Åkesson m.fl. säga att "flera år av misslyckad integrationspolitik". Men den stora frågan är var har Jimmie och Co sina redskap???? Inte någonstans i deras partiprogram finns det ett enda förslag till att lösa integrationsproblemen i landet. INTE ETT ENDA.

Sverige är trots allt världsledande inom massvis med områden, därför skulle det kännas naturligt om Sverige skulle vara världsledande även när det gäller integrationen. Och för varje steg som SD tar framåt, tar integrationen ett steg bakåt. För SD är inte och kommer aldrig att vara lösningen till en lyckad integrationspolitik.


RSS 2.0